Klantbeoordelingen

Als cursist kan je je mening en ervaring met de cursus delen.

ik gebruik hem nu 2 dagen het leek een mooi programma om mee te leren maar helaas is die mij nu al een paar x vast gelopen terwijl ik een goede internet verbinding heb !! ik raad hem daarom ook zeker niet aan want je wilt niet dat het steeds vast loopt onder het leren !!

Deze cursus heeft me helaas niet echt geholpen om mijn theorie mee te behalen. Er wordt veel stof in behandeld, alleen is dit helaas niet voldoende om te slagen en de theorie certificaat te behalen. Wél is het handig om deze cursus te gebruiken in combinatie met ander oefenmateriaal, zoals oefenexamens op internet, oefenen op apps en filmpjes kijken op youtube. De eerste keer was ik helaas gezakt (ondanks dat al de proefexamens op de cursus voldoende waren), maar de tweede keer ben ik wel gelukkig geslaagd! Enkele (gratis) oefensites: https://www.theorie-leren.nl/auto/auto-theorie-oefenen-gratis http://itheorie.nl/auto/theorie-examen/index.php https://leerdetheorie.nl/?gclid=EAIaIQobChMIqYKF5Pqk1QIVy7XtCh0nDA7VEAAYASAAEgKYI_D_BwE Apps om (ook gratis) mee te oefenen: Rijbewijs Trainer, CBR toets, Snelslagen, Rijles.nl, iTheory, Voorrang en verkeersborden Op youtube staan er overigens ook nog genoeg filmpjes waar eventuele veel gestelde vragen worden behandeld, zoals deze: https://www.youtube.com/watch?v=LF9SjV13Ym4 (let op, bevat grof taalgebruik) Veel succes iedereen!

Alle oefeningen doorlopen en uiteindelijk 11 proefexamens gemaakt (10 geslaagd). Bij het theorie-examen 1 fout bij de verkeersregels en 6 fout bij de gevaarherkenning, eerste keer geslaagd. Hartelijk dank, ik kan dit iedereen zeker aanraden! Misschien is het wel handig om een theorieboek eerst op zijn minst doorgebladerd te hebben.

Zeer tevreden. Na het cursusonderdeel theorie doorlopen te hebben een aantal oefenexamens gemaakt. Daarna het echte examen bij het CBR met 0 fouten.

Prima om te oefenen, ik heb overmorgen mijn examen en ga nog goed oefenen met dit programma, heel chill dat er oefenexamens bij zitten en je alle onderdelen apart of tegelijk kan oefenen. Zo kan je dus ook het onderdeel goed oefenen waar je wat minder goed in bent. Ik vind het een super makkelijk en duidelijk programma!

Jullie -- leven, ik haal 20 keer voldoende achter elkaar met jullie oefen examen er staat ik ben er klaar voor. Eindstand ik doe me examen ik zak met 14 fouten. thanks

Heel duidelijk wordt alles uitgelegdt ik heb 100 % Allen oefen examen gedaan paar onvoldoendes Maar er stond nog niet klaar voor examen en toch 12 mei om 12 uur geslaagdt met maar 3 fout toch was me geld zeker waars sommige vragen kreeg ik ook bij de cursus andere vragen wist ik al bedankt ! Ik ga nu voor me praktijk examen

Heel duidelijk wordt alles uitgelegdt ik heb 100 % Allen oefen examen gedaan paar onvoldoendes Maar er stond nog niet klaar voor examen en toch 12 mei om 12 uur geslaagdt met maar 3 fout toch was me geld zeker waars sommige vragen kreeg ik ook bij de cursus andere vragen wist ik al bedankt ! Ik ga nu voor me praktijk examen

Hele goede curcus waardoor ik het gehaald heb!

Hallo TET,. ik blijf in mijn cockpit op 6 % van de cursus staan, dit terwijl ik toch al zo´n 40 uurtjes besteed heb aan TET en voor mijn gevoel ook wel vooruitgang boek. ik sta echter net als dag een op 6%. ¨Hoe kan dit.

BEDANKT Tet .geslaagd door jullie zeer goede leer methode .thanx

BEDANKT Tet .geslaagd door jullie zeer goede leer methode .thanx

Ik vond hem geweldig. Eerste keer met boek geleerd en gezakt. Tweede keer gehaald dankzij TET. Voor mij werkt herhaling het beste en met deze methode komt dat goed. Wel heb ik er lang over gedaan om alles te doorlopen 14 uur, maar resultaat is er. Maar één verbeter punt na alles te hebben doorlopen de mogelijkheid om alle vragen die niet in één keer goed waren nog eens te doen. verder is het een geweldige methode.

Heel fijn leermethode, tenminste voor mij. In een keer geslaagd. Hier merkt ik dat de theorie makkelijker te onthouden is dan met een boek! Bedankt TET

De cursus die ze aanbieden is goed, maar de oefenexamens bestaan uit precies dezelfde vragen als in de cursus. Raad dus aan om de examens te oefenen in combinatie met een andere programma. Ook is het handig om terugkerende fouten goed door te nemen met een theorie boek. Ben zelf vandaag geslaagd met een fout. En TET heeft me dus zeker geholpen met het opnemen van de stof.

+++(positief!) Iedereen leert verschillend, maar voor mij was het een fijne manier van leren. De interface is simpel en overzichtelijk. Je leert door fouten te maken en hier krijg je het goede antwoord gelijk te zien als je een fout maakt, met zo nodig een klein beetje theoretische uitleg. Je krijgt daarna genoeg kans om je fout te herstellen (die vragen komen terug). Erg prettig en sneller dan een boekje lezen. Wel vind ik "gevaarherkenning" overal erg gebaseerd op omstandigheden en eigenlijk een mening. Ik raad je aan om na deze cursus ook op een andere website een gratis examen te maken, puur om te wennen aan een eventuele andere manier van examen doen. ---(ter verbetering) Ik vond het lastig om bepaalde onderwerpen terug te vinden en als naslagwerk te gebruiken. "Hoe zat dat ook alweer? eeeeeven zoeken..." Examen zelf bij CBR: Vanochtend mijn theorie in 1 keer gehaald bij het CBR in Rijswijk. Je komt aan, meld je aan bij een scherm, wacht in de wachtkamer, waar je via schermen wordt geinstrueerd wat je moet doen. Net als op een vliegveld. Spullen in de locker, melden bij de balie, naar het toegewezen scherm lopen, zitten en beginnen. Je kunt vragen voor headphones om de vragen te horen, vind ik zelf erg vervelend. Het ging erg snel, binnen 10 minuten stond ik weer buiten(als je een vraag hebt beantwoord kun je op "volgende" tikken, schiet lekker op). Alles ging individueel met een touchscreen en zag er idd ongeveer net zo uit als op TET. Daarna loop je naar buiten, haalt spullen uit locker en krijgt via de mail verdere informatie.

Bedankt! Mede door deze online leermethode ben ik vanmorgen in 1 keer geslaagd voor mijn auto theorie! Met maar 1 fout totaal!! :D

Als aanvulling ook ik ben GESLAAGD en de oefeningen van TET hebben hier ook aan bijgedragen. duidelijke opgaves en geven je meer inzicht van de vragen zoals op het cbr gesteld

Ala je het theorieboek eerst hebt doorgelezen kun je oefenen op deze website, de groupon acties hebben zij regelmatig en het is voor mij een goede aanvulling geweest om te oefenen met voorbeelden. Voor iedereen die nog een theorie examen moet doen, het is vooral belangrijk dat je rustig blijft en niet te snel wilt handelen je hebt immers genoeg tijd. Ook vond ik het handig om te oefenen met de cbr categorieën. Wel mis ik het bijvoorbeeld kunnen resetten van je cursus vorderingen of het omzetten naar een ander voertuig Cursus etc al met al een prima cursus en prima aanvulling aan te raden dus.

Deze website is een echte aanrader! Ik heb alle onderdelen voltooid en nu ben ik in een keer geslaagd! Tip voor mensen die hun theorie snel willen halen: - 1. Voordat je je gaat inschrijven bij deze website, ga dan eerst een theorie boek lezen (dat is handig want dan leer je beetje theorie). - 2. Als je daarmee klaar bent, dan ga je inschrijven op deze site en oefenen maar!

Alle consumentenprijzen zijn inclusief 21% BTW en inclusief eventuele verzendkosten. Om je beter van dienst te zijn, maakt TICKEN gebruik van cookies.