Opfriscursus voor de bestuurders van bedrijfs- en leasewagens

Minder brandstofkosten, minder schades, minder arbeidsverlies

Ongeveer 1/3 deel van de wagenparkkosten zijn onnodig en wordt veroorzaakt door het gedrag van medewerkers in bedrijfsauto’s en/of leasewagens.

Verlaag als bedrijf deze ongewilde variabele kosten door een toename van kennis, inzicht en bewustwording. De kans op ongevallen, reparaties, ziekteverzuim en onnodig hoog brandstofverbruik kan daarmee aanzienlijk worden verkleind. De eerste stap is de TET® e-learning opfriscursus op maat of een opfriscursus op locatie.

Maatwerk

Afhankelijk van de aard en wensen van het bedrijf stellen wij een online cursuspakket samen. Deze cursus kan door uw medewerkers online worden gevolgd of in een groep met een trainer op locatie.

De TET® opfriscursus wordt altijd geëvalueerd met een online test, zodat bepaald kan worden of de met elkaar afgesproken leerdoelen zijn behaald. De contactpersoon binnen uw bedrijf ontvangt een digitale rapportage van de resultaten van de medewerkers.

Leerdoelen

Tijdens de aantrekkelijke opfriscursus kunnen belangrijke zaken aan de orde komen, zoals:

Brandstofkosten
Brandstofverbruik
Het Nieuwe Rijden
Belading en slepen
Regelkennis
Voorrang
Bijzondere manoeuvres
Voorsorteren, inhalen
Stilstaan en parkeren
Verkeersinzicht
Nieuwe verkeersborden
Actie en reactie
Onderhoud en controle
Pech en ongevallen
Verlichting
Spits- en plusstroken
Verkeersboetes
Risicobeheersing
Social media en bellen
Gevaarherkenning
Slaap en vermoeidheid
Alcohol, drugs, medicijnen
Weer en weg

Meer informatie over de TET® opfriscursus?

Vul het contactformulier in en laat ons uw wensen weten.

U ontvangt, geheel vrijblijvend, een offerte voor het trainen van uw bestuurders om substantiële besparingen te kunnen realiseren op het gebied van brandstofverbruik, ongevallen en schades.

Alle consumentenprijzen zijn inclusief 21% BTW en inclusief eventuele verzendkosten. Om je beter van dienst te zijn, maakt TICKEN gebruik van cookies.