Theoriecursus voor het CBR examen via de rijschool

Meer diensten. Meer verdiensten.

Als rijschool kan je cursisten naast de praktijklessen ook de online cursus voor het CBR theorie-examen aanbieden.

Als licentiehouder van TET (theorie-examenttrainer.nl) , kan je leerlingen toegang geven. Dat doe je heel eenvoudig: door de naam en het e-mailadres van de cursist in te voeren op je eigen TET pagina.

Je rekent zelf af met de cursist en ontvangt van TET periodiek een verzamelfactuur voor de verkochte pakketten minus de marge voor de rijschool.

Meer informatie?

Als je de rijschool inschrijft via het onderstaande formulier, ontvang je, geheel vrijblijvend, alle benodigde informatie. Pas daarna besluit je eventueel tot een overeenkomst.

TET “PI-leermethode®”: 8x sneller leren

De meeste jongeren hebben veel moeite met het bestuderen van 200 pagina’s leerstof uit een theorieboek. Daarom is de methode van TET online en interactief. Het behandelt alle 25 CBR categorieën en de examenonderdelen Gevaarherkenning (‘Auto’) en Verkeersregels-Verkeersinzicht. Met de unieke “PI-leermethode®” is de bestudering van een theorieboek niet meer nodig. De cursist leert zelfs 8x sneller en online!

Theoriecursus via computer, tablet of mobiel

De cursus van TET werkt online via elke computer, tablet of smartphone. Een theorieboek is demotiverend, maar de TET methode juist motiverend. Er ontstaat bij de cursist zelfs eenzelfde euforie als bij gamen. Ook proefexamens kan de cursist volop oefenen.

Informatieformulier voor rijscholen

Middels dit formulier ontvang je als rijschoolhouder geheel vrijblijvend informatie (methode, condities).


*: verplichte velden

Alle consumentenprijzen zijn inclusief 21% BTW en inclusief eventuele verzendkosten. Om je beter van dienst te zijn, maakt TICKEN gebruik van cookies.