Theorie-examen cursus met oneindig veel proefexamens

Met de TET® cursus voor de CBR thehorie-examens leer je 8x sneller dan met een theorieboek. Een saai theorieboek is zelfs niet nodig. Zo bespaar je al € 20 en 2 maanden lees- en studietijd.

Stap 1. Kies eerst voor welk CBR theorie-examen je wilt voorbereiden

De 7 ZEKERHEDEN van TICKEN®:

  • 8x sneller leren
  • Zonder theorieboek
  • Bedenktijd: 14 dagen
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Géén verborgen kosten
  • Vertrouwd, veilig, online
  • Al 138.673 tevreden cursisten!

Stap 2. Klik op het pakket naar keuze

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 9% btw. Er zijn geen verborgen kosten.

Zolang je nog niet gestart bent met de online cursus en/of proefexamens, heb je 14 dagen herroepingsrecht (bedenktijd).

Wij vragen je na je keuze eerst enkele persoonsgegevens (naam en e-mailadres).

Daarna kun je je betaalkeuze maken: beveiligd betalen middels iDEAL, credit card, Paypal, AfterPay (+4% opslag over het bestelbedrag), Bancontact Mister Cash, ING HomePay, Giropay, Belfius, KBC, CBC en Sofort.

icursus

6 maanden toegang

Pakketwaarde € 89,85

€ 59,85

Jouw voordeel € 30,00

Mis het niet.

Complete CBR theoriecursus
+
Onbeperkt oefenexamens

icursus

4 maanden toegang

Pakketwaarde € 59,90

€ 39,90

Jouw voordeel € 20,00

Mis het niet.

Complete CBR theoriecursus
+
Onbeperkt oefenexamens

icursus

1 maand toegang

€ 19,95Onbeperkt oefenexamens
Géén CBR theoriecursus

TICKEN respecteert je privacy en zorgt dat je persoonsgegevens vertrouwelijk en met zorg worden behandeld. Zie ook Privacy.

Thuiswinkel Waarborg voor theorie-examentrainting.nl van TICKEN

Thuiswinkel Waarborg Garantie

TICKEN is gewaardeerd met het Certificaat Thuiswinkel Waarborg en biedt jou als consument daarmee een betrouwbare en veilige manier van de online aanmelding voor elke TICKEN cursus. Na inschrijving heb je nog een bedenktijd van 14 dagen, als je nog niet met de cursus bent begonnen. Dan kun je eenvoudig opzeggen en krijg je het cursusgeld terug.

Thuiswinkel Waarborg voor theorie-examentrainting.nl van TICKEN

TICKEN staat ingeschreven in het Centraal Register Kort BeroepsOnderwijs. Toetsing door het CRKBO houdt in dat u weet dat u met een instituut te maken heeft dat getoetst is op kwaliteit, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid. TICKEN is daardoor een erkende onderwijsinstelling als bedoeld in de Europese btw-richtlijn.

vergrootglas als beeld voor de security scan bij ticken

Onze website wordt periodiek gecontroleerd door een onafhankelijke partij middels een securityscan. De veiligheid van onze website is zeer belangrijk, want daardoor kan jij als gewaardeerd klant veilig kan winkelen bij TICKEN, maar met als doel dat hackers géén toegang hebben tot onze website.


VERLENGEN?
Ben je al cursist van tet.nl en wil je je toegangstijd verlengen, maar heb je niet zo'n lange tijd nodig? Een alternatief is om een aantal weken extra af te nemen. Dat komt dan op € 3,50 per week met een minimum van 4 weken. Voor 4 weken extra toegang toevoegen maak je € 14,00 over naar NL77RABO0149168179 t.n.v. TICKEN onder vermelding van "TET verlenging". Bij 5 weken is dat 5 x € 3,50 = € 17,50, bij 6 weken is 6 x € 3,50 = € 21,00, etc. Informeer ons per e-mail op service@tet.nl omdat we handmatig de bijschrijving en verlenging verwerken.